UW DROOMHUIS ONDER DE ZON ! EEN DROOM DIE WERKELIJKHEID WORDT !

Uw vastgoedpartner aan de Costa Blanca

Je eigen droomhuis langs de indrukwekkende kustlijn van de Costa Blanca: daar doe ik, Anouk De Sloovere, alles voor. Als Belgische agente maak ik je woondroom waar aan de Spaanse stranden. Dankzij directe contacten met gereputeerde Spaanse makelaars en persoonlijke begeleiding sta ik je van start tot finish bij. Dat is mijn belofte.

Ervaring die telt

Met de juiste mensen bereik je meer. Met ruim 25 jaar ervaring in de bouwsector en immowereld heeft de sector geen geheimen meer. Die ervaring stel ik volledig tot je dienst. Inclusief mijn uitgebreid netwerk van vaste en betrouwbare partners en hoog aangeschreven Spaanse makelaars. Samen vinden we het droomhuis dat je zoekt. Volledig aangepast naar je wensen en budget.

Zorgeloos genieten

Een huis in Spanje is puur genieten. Daar zorg ik voor. Van de eerste verkenning tot de uiteindelijke koop sta ik aan je zijde. Een vlot en veilig aankoopproces is gegarandeerd door de samenwerking met een regionaal en ervaren advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in vastgoed. Zo hoef jij niet wakker te liggen van regels en administratie. Dat doe ik wel voor jou. Het enige wat je rest is zorgeloos genieten van je verblijf onder de Spaanse zon.

Een zekere investering

Van België tot in Spanje. Met een persoonlijke aanpak sta ik je met raad en daad bij. Op maat van je verlangens en budget ontdekken we samen de Costa Blanca, mogelijke woningen en de wondermooie omgeving. Je maakt er kennis met enkele betrouwbare partners. Zo ben jij zeker van je investering en ben ik zeker van een vlekkeloos verloop.

Ontdek ons vastgoed aan de Costa Blanca

Spaans vastgoed als vaste woning, als tweede verblijf of als investering. Ik ben thuis in alle vastgoedmogelijkheden en ken de juiste plekjes verspreid over de hele Costa Blanca.

  • Altea
  • Calpe
  • Javea
  • Denia
  • Benissa
  • Moraira

Neem alvast een kijkje in ons uitgebreide aanbod immo en vastgoed en neem vrijblijvend contact op 0475/43.11.28 of stuur me een bericht op anouk@uwdroomhuisonderdezon.com

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento