OOK NIEUWBOUW, RENOVATIE EN ONDERHOUD

Verbouwen en renoveren van vakantiehuizen in Spanje

Voor de verbouwing, renovatie en onderhoud van je droomhuis verwacht je vakwerk. En daar sta ik garant voor. Dankzij een uitgebreid netwerk van betrouwbare partners en persoonlijke begeleiding  zorg ik voor een hoogstaand resultaat. Een vakantiehuis waar jij graag woont.

Thuis in vastgoed

Je hebt je vakantieverblijf in Spanje gevonden? Super. Alleen is het huis sterk verouderd of past het niet bij je smaak. In dat geval sta ik voor je klaar. Als zaakvoerster van Kruisbeton, fabrikant van beton- en bouwgerelateerde producten is verbouwen en renoveren mij met de paplepel ingegeven. Dankzij die ervaring krijg je de woning waarvan je altijd al droomde. Volledig op maat van je wensen en smaak.

Bekwame vakmensen

Van bouwvergunningen tot tijdrovend papierwerk. Bij een verbouwing van een vakantiehuis komt heel wat kijken. Voor wie er niet in thuis is, is het soms onbegonnen werk. Daarom stel ik mijn betrouwbaar netwerk van vakmensen volledig tot je dienst. Deze bouwspecialisten komen hun afspraken na, leveren maatwerk en geven een gepast antwoord op al je vragen.

Van België tot Spanje

Via een persoonlijk contact in België of directe begeleiding in Spanje. Ik sta overal voor je klaar. Dankzij de hulp van mijn relaties geniet je van een hoogstaande vakantiewoning waar het gezellig wonen is onder de Spaanse zon.

Zorgeloos verbouwen of renoveren

  • Puur vakmanschap
  • Direct aanspreekpunt
  • Papierwerk uit handen
  • Ervaring in bouwwereld
  • Persoonlijke begeleiding
  • Betrouwbaar netwerk van vakmensen
  • Volledig aangepast aan wensen en smaak

Op zoek naar vastgoed aan de Costa Blanca?

Bel me op +32 (0)475 43 11 28 of stuur een bericht.

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento