ZORGELOOS EN IN VERTROUWEN DOOR HET AANKOOPPROCES

Een huis of vakantiewoning aan de Costa Blanca ? U heeft belist uw dromen waar te maken ?  Ik begeleid u graag doorheen het aankoopproces.

UW DROOMHUIS UITKIEZEN

De ideale plek onder zon ziet er voor iedereen anders uit.   Zet eerst even op een rijtje wat voor u belangrijk is, zeezicht, afstand tot het dorp, stranden, ....  Geef mij uw wensen door en wij gaan actief mee met u op zoek.   In ons uitgebreid en gevarieerd aanbod aan huizen kan u alvast een eerste selectie maken. 

BEZICHTIGINGSREIS

Hebt u een eerste selectie kunnen maken ?  Dan neem ik u graag mee om deze te bezichtigen.   U kan van de gelegenheid gebruik maken om de streek te verkennen.   Ik zorg voor een leuke accommodatie.

RESERVATIECONTRACT

U heeft beslist ! Uw droomhuis is niet meer veraf.   Er wordt een reservatiecontract opgemaakt in het Spaans/Engels.   Samen nemen we dit door, of wordt het vertaald zodat er geen onduidelijkheden zijn.

PROFESSIONELE BEGELEIDING

Na ondertekening van de 'reserva' (of zelfs nog daarvoor) breng ik u in contact met een advocaten-vertaalkantoor. Samen met dit kantoor begeleid ik u doorheen het hele proces, in uw eigen taal.  De nodige documenten worden opgevraagd, U hoeft zich geen zorgen te maken over administratieve regelingen.

COMPROMIS/AKTE

Er wordt een datum vastgepind.  De akte wordt vooraf overlopen en mondeling vertaald. Op de dag van de akte wordt u de hele tijd vergezeld en begeleid door uw advocaat.   Na betaling en ondertekening krijgt u de sleutels van uw droomhuis onder de zon.   Wij zorgen ervoor dat nadien water en elektriciteit op uw naam komen te staan.   Ook voor verdere adminitratieve opvolging kan u steeds bij ons terecht. 

Nu rest u enkel nog te genieten !

Nog vragen ?  Aarzel niet en neem vandaag nog contact.   +32 (0) 475 43 11 28

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...
Gestionar consentimiento